onsdag 11 maj 2011

Sömnad i blixtarnas sken

Denna dag började som så många andra dagar med solsken och ljuvliga sommardofter. Men lugnet skulle inte hålla i sig. Framemot kvällen besökte jag Elarra för att rita på tyg, och klippa i det! Så ett 6 meter (cirka) tyg blev förvandlat till många mindre bitar. Eller nåväl, icke 6 meter bitar för att vara mer exakt. (för små var de inte.)

När vi sysslade med detta projekt hördes det plötsligt ett mullrande utanför vår trygga boning. Inom loppet av ett fåtal sekunder var åskregnet över oss. Vi kunde enbart se på i förfäran och förtjusning när folk blev som galna ute på borggården och började dansa runt tillsammans med de nedfallande vattendropparna. (Det finns vittnen. Tro mig.)

Under detta väder, till ackompanjemang av musik från "Kristina från Duvemåla" började så kjolen till balkläderna att ta form. Undertecknad prövade den två gånger idag, och är mycket nöjd med hur den utvecklas. Jag väntar med spänning och förtjusning på hur slutresultatet ska bli. (Tack Elarra för all hjälp! Du är helt fantastisk!<3)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar